SPIS TREŚCI IPS 4/4-2016(20)
Contents 2016 Vol. 4/4 No. 20
ARTYKUŁY NAUKOWE AUTORSKIE
Author scientific articles
Moda na żywność ekologiczną w Polsce i na Świecie
The organic food trend in Poland and in the World
ARTYKUŁY NAUKOWE RECENZOWANE
Peer–reviewed scientific articles
KOCHURKO Vasili, ABAROVA Elena, RITVINSKAYA Eughenia
Influence of processing methods on biological value of winter triticale grain
Wpływ metod wytwarzania na wartość biologiczną pszenżyta ozimego
Ocena tekstury pieczywa mieszanego z dodatkiem mąki gryczanej
Assessment of bread texture mixed with addition buckwheat flour
POĆWIADOWSKI Wojciech, SZULC Joanna, DOMORADZKI Marak
Granulacja niskociśnieniowa wieloskładnikowa - Granulki wielonasienne i wielozarodnikowe
The low pressure multicomponent granulation - Multiseed and multispores pellets
Zimna plazma, jako niekonwencjonalna metoda utrwalania żywności
Cold plasma as an unconventional method of food preservation
PATENTY I WZORY UŻYTKOWE
Patents and utility models
Sposób wytwarzania filetów scalonych z ryb karpiowatych
KONFERENCJE, SYMPOZJA, WARSZTATY NAUKOWE, TARGI, WYSTAWY
Conferences, Symposia, Scientific Workshops, Trade Fair and Events
Targi HORECA/GASTROFOOD/ENOEXPO®
Targi Techniki Pakowania i Opakowań Warsaw Pack 2017 – druga edycja ważnego wydarzenia branżowego - zapowiedź
19. Międzynarodowe Targi Analityki i Technik Pomiarowych - zapowiedź
Kalendarium Targów
INFORMATOR NORMALIZACYJNY
Reference standardization
Terminologia i poprawność językowa dokumentów normalizacyjnych
Terminology and correctness of language standardization documents
INFORMACJE WYDAWNICZE
< Prev | Next > |
---|