SPIS TREŚCI IPS 2/4-2016(18)
Contents 2016 Vol. 2/4 No. 18
ARTYKUŁY NAUKOWE AUTORSKIE
Author scientific articles
Prof. dr hab. inż. DIAKUN Jarosław
Rozprawa – suita – o projektowaniu
Treatise – suite – on design
ARTYKUŁY NAUKOWE RECENZOWANE
Peer–reviewed scientific articles
BOROWSKI Piotr F., ZALEWSKI Wojciech
Innowacje w akwakulturze zapewniające zdrową produkcję ryb
Innovation in aquaculture to ensure healthy fish production
KOWCZYK-SADOWY Małgorzata, OBIDZIŃSKI Sławomir, JOKA Magdalena, PIEKUT Jolanta
Ocena zawartości związków fenolowych i aktywności wody w wybranych warzywach poddanych suszeniu
Evaluation of phenolic compounds and water activityof selected vegetables treated to the drying
MIERZEJEWSKA Sylwia, BAĆ Aldona, KOPEĆ Adam
Wpływ składu mieszanki chlebowej z użyciem ekstraktu z zielonej herbaty na ocenę punktową pieczywa pszennego
The influence of a mixture of bread with green tea extract on the sensory evaluation of bread wheat
STERCZYŃSKA Monika, PRZYGUDZKA Aneta, PIEPIÓRKA-STEPUK Joanna
Parametry fizykochemiczne brzeczek piwnychwytworzonych z dodatkiem niesłodowanego jęczmienia i owsa
Physicochemical parameters of beer wortmade with the addition of unmalted barley and oats
|