SPIS TREŚCI IPS 4/4-2015(16)
Contents 2015 Vol. 4/4 No. 16
ARTYKUŁY NAUKOWE AUTORSKIE
Author scientific articles
Prof. dr hab. inż. GROCHOWICZ Józef -dr h.c., dr hab. inż. SOBCZAK Paweł, Prof. dr hab. inż. ZAWIŚLAK Kazimierz
Nowoczesne technologie utrwalania żywności minimalnie przetworzonej i funkcjonalnej - Stan badań i perspektywa rozwojowa
Modern technologies preservation of minimally processed food and functional food - Status of research and development perspective
ARTYKUŁY NAUKOWE RECENZOWANE
Peer–reviewed scientific articles
KOPEĆ Adam, SOKOŁOWSKA Dorota, STERCZYŃSKA Monika
Ocena wybranych cech jakościowych soków z owoców Aronii Czarnoowocowej (Aronia Melanocarpa) otrzymanych metodą domową i przemysłową
Evaluation of some of the features of quality based on the juices derived from the fruits of Black Chokeberry (Aronia Melanocarpa) obtained using the home-made and industrial method
KOZAK Marta
Ocena wybranych parametrów tekstury popularnych przekąsek owocowych i warzywnych
Evaluation of selected texture parameters of popular snacks from fruit and vegetables
STACHOWICZ Jadwiga
Chemia w kuchni – historia, konieczność i zagrożenia
Chemistry in the kitchen – the history, necessity and threats
STERCZYŃSKA Monika, MACHOWSKI Mateusz, JAKUBOWSKI Marek, WIŚNIEWSKI Andrzej
Skuteczność wybranych metod klarowania gronowych win czerwonych fermentowanych przy udziale drożdży dzikich i szlachetnych
Effectiveness of selected methods of clarification of grape red wines fermented with wild and noble yeast
SOBCZAK Paweł, MAZUR Jacek, KOZAK Marta, ZAWIŚLAK Kazimierz
Wpływ natłuszczania w warunkach podciśnienia na trwałość i jakość granulatu
The influence of greasing under vacuum for pellets durability and quality
|